Min blogliste

onsdag den 28. oktober 2015

Opsamlingsnote

Uge 43
Lars Bukdahl om Hvedekorn  

Prmndn - Her "Hvorfor skriver man?" af Mai Misfelt fra "Vild med Ord." Samtale mellem Kirsten Thorup og Christel Wiinblad
21.10.2015 | Esbjerg: Bukdahl og Hvedekorn   
Sensationelt gode oplæsninger! Der var tempo, pauser, mumlende og messende lyde og Joakim Vilandt sang og Anders Gamst Skov debutoplæste under besøget hos Vellitt: Tak til alle ved arrangementet!


Anmeldelse fra JP - Kræver adgang - Her og det samme gør anmeldelsen af Bukdahl, der i WA skriver, at Jesper Bryggers romandebut med intens og højaktuel kafkaskhed skildrer "en ung afrikaner, der snubler i et justitspalæ og bliver helt, helt væk." Mød Jesper Brygger, der ud over at være digter, også er leder af Göteborgs Litteraturhus i samtale med forfatteren, Peder Frederik Jensen på Huset i Esbjerg den 18.11.2015

Essays af Peder Frederik Jensen udgivet i Information - Her

Tegneserier fremmer læring - Her  "Tegneserier og tekstlæsning." Fra det særlige ved at analysere tegneserier, til dét at lave tegneserier og til, hvordan det kan anvendes til at engagere eleverne i tekster af Herman Bang og H.C. Andersen. Og om "Dear Frida"- Her  "To talentfulde serietegnere sætter fokus på hverdagen"


Fra værket "Dear Frida" af Johanne Helga Heiberg Johansen (f. 1987)  der beskæftiger sig med kortlægninger, fankultur og konstruerede korrespondancer.

Immigrantmuseet i Farum - Her
Danmark har modtaget indvandrere og flygtninge de sidste 500 år

Salon 55 - Her  Essay. "På rejse mod det endnu ikke formulerede"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar