Min blogliste

torsdag den 24. september 2015

Opsamlingsnote

Uge 38

cyf.dk - her - "Elsker, elsker ikke" af Christian Yde Frostholm
Information - her -  "Brev til en ung forfatter" af Suzanne Brøgger
Kornkammer - her -  "Walk" by Cole Swensen. Chapbog. Lyriske sekvenser af Georg Sand, Wirginia Woolf og Lisa Robertson.
Louisiana - her -
22.09.15 Lousiana |Johanne, Anne, Sara og Mikkel, unge forfattere fra FGK, Esbjerg.
Citat Yayoi Kusama, 1965: "Jeg har det, som kørte jeg på motorvejen eller på et endeløst samlebånd mod min død. Det er som at blive ved at drikke tusinder kopper kaffe eller at spise tusind fod makaroni ... Jeg er rædselsslagen for de besættelser, som kryber hen over min krop, hvad enten de kommer indefra eller udefra."  
22.09.15  Mikroskriveworkshop | "Skrivning for begyndere" af Pablo Llambias
www.vellitt.dk - her -
23.09.2015 VELLITT: på Huset, Esbjerg med Stine Pilgaard & Daniel Dalgaard 
Oplæsninger og samtale om digtsamlingen "Spejlkamel" af Daniel Dalgaard og romanen "Lejlighedssange" af Stine Pilgaard. Fin og intim stemning mellem to som tydeligvis inspirerer hinanden. "Spejlkamel" og "Lejlighedssange" er skrevet samtidigt og i den samme lejlighed; en interessant samtale omkring hvordan inventar og tid og sted skriver sig ind i værkerne under skrivningen. Daniel og Stine foretog en grundig og interesseret læsning af hinandens værker. - Betyder det f.eks. noget, at der står "Stine" i samlingen, spurgte Stine, og er det vigtigt? Stor tak til Martin Lau og Rasmus Lind fra Musikkonservatoriet for musik - og til Sara Gryesten og Johanne Kirstine Fall fra FGK for fine oplæsninger.
Århus Stiftstidende - her - Forsker i kreativitet, Lene Tanggaard modtager Gyldendals Formidlingspris. Tidligere interviews - her- og - her -   Bogen "Lær!" udkommer den 4. november 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar