Min blogliste

mandag den 16. september 2013

Suzanne Brøgger & Pablo Llambías på Huset

Her lidt af stemningen fra efterårets opstart med VELLITTs oplæsningrække i tirsdags, hvor Suzanne Brøgger og Pablo Llambías gæstede Esbjerg. Unge skrivetalenter fra kulturskole-undergrunden og musikere fra Musikkonservatoriet var på scenen, inden Brøgger og Llambías satte fokus på aftenens samtale om betydningen af litteratur og hvordan de arbejder med den.

Pablo Llambías & Suzanne Brøgger d. 10.09.13 - Huset, Finsensgade, Esbjerg

Llambías: ”Hvad synes I, giver det mening, at jeg står her?”
Og ja, aftenens samtale mellem Brøgger og Llambías gav mening. Huset var fyldt og de to åbnede - gennem samtalen om teksten,
om hvad vi oplever som værdifuldt, deres forfatterskaber, det pinlige, skammen - og ikke mindst en hel fantastisk oplæsningsduet af ”Marilyns monolog” fra ”Kærlighedens Veje & Vildveje" - op, for et af de rum man sjældent får adgang til.

Næste VELLITT arrangement er den 1. oktober 2013, hvor Merete Pryds Helle gæster Huset. Og den 19. november 2013 afslutter Jeppe Brixvold og Thomas Boberg oplæsningsrækken for 2013.

Stor tak til FGK-eleverne, musikerne, medarrangørerne, de frivillige; på Huset og omkring VELLITT - og ikke mindst tak til et veloplagt publikum! Se flere billeder på VELLITTs Facebook side.

 
Oplæsning af Mads RenéJensen FGK. Fotos: Lars Ejlskov

Ingen kommentarer:

Send en kommentar