Min blogliste

fredag den 22. februar 2013

Så gik VELLITT i luften

Her lidt af stemningen fra VELLITTS første aften i tirsdags, hvor Pia Juul gæstede Esbjerg. Unge talenter fra kulturskole-undergrunden performede og læste op, inden Pia Juul overtog scenen med sit nærvær og liv!


Ovenfor læser Mads RenéJensen op akkompagneret af Morten Hougaard Hansen på vibrafon med trommebeat og lydeffekter. Nedenfor Simon Maegaard - og Pia Juul, der læste op fra sine værker og fortalte om sit forfatterskab. 












VELLITT er et litterært fællesskab for alle - og navnet på en oplæsningsrække som de deltagende forfattere, FGK, HUSET, Biblioteket m.fl. står bag; poetiske tirsdage, hvor litteraturen opleves live gennem performance, samtale og oplæsninger.

Pia Juul lagde flot ud i tirsdags. Selve det at betragte hende foran mikrofonen, hendes ro, stemmen, overskuddet - hele måden hun performer og samtaler på; det var en fornøjelse. Den 12.3 kommer Lone Hørslev og den 23.4. runder Maja Lucas og Martin Glaz Serup foråret af.

Der er fri entré til arrangementerne - og mulighed for selv at læse digte og prosastykker op. (Open Mic: Tilmelding til Bjørn Themsen, themsen@skrivemaskinen.dk)

FORÅRETS LITTERATURARRANGEMENTER PÅ HUSET
19. februar: Pia Juul
12. marts: Lone Hørslev     
23. april: Maja Lucas & Martin Glaz Serup

Tak til hver og én; foran scenen, på scenen og bag kulisserne - som var med til at skabe en vellykket start med VELLITT på Huset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar